Tegye teljeskörüvé fedezetét!

Válasszon retroaktív (előzetes) fedezetet is!

A biztosító kártérítési kötelezettsége csak abban az esetben áll fent, ha a kár

  • okozása
  • felfedezése
  • bejelentése a biztosító felé

a biztosítás hatálya alatt történik.

Mivel a könyvelői, adótanácsadói tevékenység azzal a sajátossággal bír, hogy a kár okozása és annak felfedezése (nyilvánvaló ezáltal a biztosító felé való bejelentése is) időben jelentősen elvál(hat)nak egymástól célszerű egy olyan fedezet megvásárlása, mely a szerződés kezdete előtti időszakra is védelmet nyújt. Ez a retroaktív fedezet. Egy év biztosítási díjáért 5 év előzetes fedezetet vásárolhat (azokat a kárait - amelyeket a szerződés megkötése előtti 5 éves időszakban okozott- is bejelentheti a biztosító felé, melyekről a szerződés megkötésének időpontjában még nem is tudott, és egy későbbi ellenőrzés során derül rájuk fény.)

Kínálatunkban megtalálhatja a könyvelői, adótanácsadói szakmai felelősségbiztosítási piac meghatározó biztosító társaságainak ajánlatait.

A biztosító megtéríti

  • az NAV által kiszabott adóbírság összegét
  • az önrevíziós pótlékot
  • a mulasztási bírság összegét
  • ügyfele minden olyan költségét, amely az esetleges - károkozással kapcsolatban felmerül (pl.: utazási ktg, szakértő ktg, stb.)

Látogasson el díjszámítási felületünkre!

Kösse meg gyorsan és egyszerűen könyvelői szakmai felelősségbiztosítását! Különböző beállítások mellett végezzen kalkulációkat majd válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb szolgáltatást. Néhány adat megadását követően pedig már el is készült biztosítási ajánlata.

Önnek már semmi más dolga nincs, mint Alkuszi megbízási szerződésünket (melyet megadott e-mail címére küldünk meg) kinyomtatnia, aláírnia és visszaküldenie elérhetőségeink egyikére.

Ha a fentiekkel kapcsolatosan kérdése van vagy segítségre van szüksége, hívja munkatársainkat!

* A tájékoztatás nem teljes körű! A fenti anyagok ismertető jellegűek, csak a figyelem felkeltését szolgálják! Konkrét, személyre szabott ajánlatainkért kérje elérhetőségeinken munkatársaink segítségét! Az adatlap kitöltése nem minősül ajánlattételnek!