Main menu

Rólunk

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara Biztosítási Alkusz Kft.-t 2002 júniusában a Magyar Könyvvizsgálói Kamara alapította. Vállalkozásunk azzal a céllal jött létre, hogy a Kamarai tag könyvvizsgálók és könyvvizsgáló társaságok részére a biztosítási piacon fellelhető szakmai felelősségbiztosítások közül a leginkább testhez álló szerződés kiválasztásában és megkötésében segítséget nyújtson.

Ahhoz, hogy ezt a feladatunkat maradéktalanul el tudjuk látni 20 Biztosító Társasággal állunk szerződéses kapcsolatban.

Tevékenységünk sikerét jelzi, hogy jelenleg -a mintegy 3.400 fő könyvvizsgáló közül- több mint 2.200-an választottak bennünket, s kötötték meg segítségünkkel felelősségbiztosításukat. 2009-től bővítettük tevékenységi körünket. Ma már teljesköruen, minden módozatra kiterjedően, a biztosítási piac egészét lefedve állunk könyvvizsgáló és nem könyvvizsgáló ügyfeleink rendelkezésére.

Partnereink

Tisztelt Ügyfeleink!

A Korona vírus kapcsán kialakult egészségügyi helyzet mindannyiunktól fokozott óvatosságot kíván!

Ezért az Önök és munkatársaink védelme okán irodánk bizonytalan ideig zárva tart. De az élet nem áll meg! Feladatainkat távmunkában végezzük tovább!

Kérjük, hogy kérdéseikkel, biztosításaikkal kapcsolatos ügyeik intézésével NE SZEMÉLYESEN, hanem elektronikus elérhetőségeink valamelyikén keressenek bennünket! Vezetékes telefonunk ebben az időszakban NEM ÉL! Telefonos elérhetőségünk az alábbi mobil számon lehetséges:+36 20 55-65-725!

Megértésüket és türelmüket kérve!
MKVK Biztosítási Alkusz Kft.