Tisztelt Bejelentő!

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara Biztosítási Alkusz Kft., mint független biztosításközvetítő vállalkozás mindent megtesz annak érdekében, hogy az általa nyújtott szolgáltatással ügyfeleli maradéktalanul elégedettek legyenek. Ugyanakkor előfordulhat, hogy Önt sérelem éri, ennek következtében panasszal kíván élni.

Panaszbejelentését megteheti alábbi űrlapunk kitöltésével. Tájékoztatjuk, hogy on-line panaszbejelentőn keresztül beérkezett megkeresésére a vonatkozó rendelet értelmében postai úton, ajánlott levélben fogunk válaszolni, a rendszerünkben nyilvántartott levelezési címére.

Panaszkezelésre vonatkozó eljárási szabályainkat valamint Felügyeleti szervünk elérhetőségét Panaszkezelési Szabályzatunk tartalmazza.

Ha Ön nem ügyfelünk akkor kérjük, hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a +36 (20) 3-951-585-ös telefonszámon hétfőn, kedden és szerdán 8:00-16:30 között, csütörtökön 8:00-20:00 között, pénteken 8:00-14:00 között, vagy küldje el írásos bejelentését faxon a +36 (1) 473-45-16-os számra, emailben a panaszkezeles@mkvkalkusz.hu címre.

Panasza bejelentéséhez a Fogyasztói panasz űrlap megnevezésű nyomtatványt is használhatja. Kérjük, ha Ön helyett meghatalmazott személy jár el panaszügyének intézésében, és nem a Dokumentumok között elhelyezett meghatalmazásmintát tölti ki, úgy a meghatalmazás formanyomtatványunkban foglalt adatokat szíveskedjen feltüntetni a meghatalmazásában.

Kérjük írja le röviden panaszát!

Bejelentéséhez fájlmellékletet is csatolhat, melynek mérete legfeljebb 5 MB lehet. A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

Drag and drop files here or Browse
Max 5MB