Main menu

Biztosításkötés

 

Oldalunkon számvíteli területen dolgozó* egyéni és társas vállalkozások tevékenységéhez kapcsolódó szakmai felelősségbiztosítási, szerződéseinek megkötésére van lehetőség.

*kivéve könyvvizsgálók

Díjtájékoztatónkban három biztosító társaság (Allianz Hungária Biztosító Zrt., Generali Biztosító Zrt., Wáberer Hungária Biztosító Zrt.) ajánlatát hasonlítjuk össze

Kérjük szerződés kötés előtt tanulmányozza át a biztosítási feltételeket!

a biztosítási feltételeket letöltés után áttanulmányztam

Kalkulátorunkban megjelenített ajánlatok köre nem teljes, mivel nem hasonlítjuk össze a biztosítási piacon elérhető összes biztosítási terméket. Tájkoztatónk nem tartalmazza az Aegon Magyarország Zrt., a Colonnade Insurance S.A. Mo.-i Fióktelepének, a Groupama Biztosító Zrt., a K&H Biztosító Zrt. és az Uniqa Biztosító Zrt. ajánlatát

Tájékoztatjuk, hogy oldalunkon megkötött biztosítási szerződését, annak létrejöttétől (a szerződés hallgatólagos létrejötte esetén az ajánlattételtől) számított 14 napon belül indoklás nélkül felmondhatja, a választott biztosító társasághoz intézett írásbeli nyilatkozatával!

Egyéb biztosítási igénye esetén kérjük keressen bennünket elérhetőségeinken!

Partnereink

Tisztelt Ügyfeleink!

A Korona vírus kapcsán kialakult egészségügyi helyzet mindannyiunktól fokozott óvatosságot kíván!

Ezért az Önök és munkatársaink védelme okán irodánk bizonytalan ideig zárva tart. De az élet nem áll meg! Feladatainkat távmunkában végezzük tovább!

Kérjük, hogy kérdéseikkel, biztosításaikkal kapcsolatos ügyeik intézésével NE SZEMÉLYESEN, hanem elektronikus elérhetőségeink valamelyikén keressenek bennünket! Vezetékes telefonunk ebben az időszakban NEM ÉL! Telefonos elérhetőségünk az alábbi mobil számon lehetséges:+36 20 55-65-725!

Megértésüket és türelmüket kérve!
MKVK Biztosítási Alkusz Kft.