A Magyar Könyvvizsgálói Kamara tagjai 2023.július 15.-ig tehetnek eleget idei adatszolgáltatási kötelezettségüknek, melynek során szakmai felelősségbiztosítási szerződésükről is nyilatkozniuk kell!

Tisztelt Ügyfelünk!


Az idei évben (2023) a kamarai adatszolgáltatása során nyilatkoznia kell, hogy hozzájárul-e a Kamaránál tárolt személyes adatai átadásához az Alkusz részére.


Kérjük adja meg hozzájárulását Kamaránál tárolt személyes adatai átadásához az Alkusz részére. Így nemcsak lehetőségünk nyílik – saját nyilvántartásunkban - adatai folyamatos aktualizálására, de azokat az adott biztosító társaságnál (ahol biztosítási szerződését elhelyezte) is módunkban áll frissíteni. Elkerülendő az adatok pontatlanságából adódó esetleges kommunikációs hibákat (pl.: régi címre küldi a biztosító a számlát vagy már nem létező e-mail címre küldi ki azt).


Amennyiben hozzájárulását megadja (a jelölő négyzetben elhelyez egy pipát), úgy az adatszolgáltatásban csak akkor léphet tovább, ha a Hozzájáruló nyilatkozatot is letölti, kitölti, majd aláírását követően feltölti azt a Kamara rendszerébe.


Figyelem! Amennyiben Cégként szolgáltat adatot, úgy hozzájáruló nyilatkozatát, mint Természetes személy adatszolgáltatásánál tudja feltölteni!


A Hozzájáruló nyilatkozat feltöltése nélkül a rendszer hibát jelez és az adatszolgáltatást nem tudja lezárni!.

Hozzájárulásukat ezúton is köszönjük!


Magyar Könyvvizsgálói Kamara Biztosítási Alkusz Kft.