A Magyar Könyvvizsgálói Kamara tagjai 2022.július 28.-ig tehetnek eleget idei adatszolgáltatási kötelezettségüknek, melynek során szakmai felelősségbiztosítási szerződésükről is nyilatkozniuk kell!

Tisztelt Ügyfelünk!


Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az Alkusz kft. 2022. július 07.-én megküldte a Magyar Könyvvizsgálói Kamara részére azon könyvvizsgáló természetes személyek, egyéni vállalkozók és társas vállalkozás könyvvizsgáló cégek listáját, melyek könyvvizsgálói szakmai felelősségbiztosítási szerződésének kezelését ellátja.


Azonban az Alkusz kft.-n kívül álló okok miatt a kamarai adatszolgáltatás előkészítése során az adatok hibásan, illetve hiányosan kerültek feltöltésre a Kamara adatbázisába. Így az adatszolgáltatás során - a korábbi évektől eltérően – találkozhatnak olyan helyzettel, hogy bár szakmai felelősségbiztosítási szerződésüket Alkusz Kft.-nk kezeli, mégis annak igazolására fedezetigazolást kér be a rendszer Önöktől.


Információink szerint a hiba elhárításán folyamatosan dolgoznak a Kamara szakemberei.


Annak kijavításáig viszont fedezetigazolás csatolása nélkül nem tudják lezárni az adatszolgáltatást.


Ezért kérjük, amennyiben fedezetigazolásra van szüksége, úgy keressen bennünket a +36 1 473 45 32 -es telefonszámon vagy írjon e-mail-t az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.


Magyar Könyvvizsgálói Kamara Biztosítási Alkusz Kft.